Inscripcions on-line tancades
Podeu inscriure-us a partir de les 11h del matí de forma presencial al Punt d'Informació de la Jornada ubicat al Quiosc de l'Arpa de la Plaça Sant Domènec.

Presentació

Aquesta jornada vol ser un punt de trobada entre professors de secundària, equips directius, AMPA's, educadors, personal de serveis educatius, agrupacions juvenils, pares i mares, administració pública... però també entre joves adolescents, per debatre sobre el model actual d’educació a secundària, sobre les necessitats dels adolescents, sobre la formació de formadors i per conèixer experiències innovadores que funcionen actualment. La jornada també comptarà amb un espai obert al carrer amb activitats, animació, tallers i música per als joves.

La Jornada es desenvoluparà el dissabte 21 de gener de 2017, a partir de les 4 de la tarda, a diferents espais del centre de Manresa.

 

Hi haurà quatre ponències simultànies en quatre espais diferents de la ciutat i això es repetirà en tres franges horàries. Així doncs, al final de la Jornada s’hauran realitzat dotze ponències diferents, tot i que una mateixa persona només podrà assistir a tres ponències.